over ons

wie zijn wij?

Hallo Leren is opgericht door coaches en trainers met meer dan 10 jaar ervaring in onderwijs, huiswerkbegeleiding en het geven van bijles. De behoefte om het instituut Hallo Leren op te richten komt voort uit onze persoonlijke ervaringen met tekortkomingen in het onderwijssysteem. De invoering van het passend onderwijs maakt het voor scholen onmogelijk om in de behoefte van ALLE leerlingen te voorzien. Zo komt de kracht van het kind niet tot uiting in het gewenste niveau bij uitstroom naar het voortgezet onderwijs. Wij trekken ons dit aan en hebben een instituut opgericht om deze kinderen binnen de eigen mogelijkheden te helpen naar het niveau waar zij recht op hebben.

onze werkwijze

Hallo leren is een instituut voor bijles en huiswerkbegeleiding voor alle leerlingen op de basisschool en het voortgezet onderwijs. Naast bijles en huiswerkbegeleiding verzorgen wij ook op maat gemaakte trainingen voor Cito-drempel- en eindtoets en examenvoorbereiding voor het voortgezet onderwijs.  

Onze werkwijze is uniek. Wij bieden maatwerk voor elke leerling:

  Wij maken samen met u en uw kind een werkplan;

  Wij werken samen met uw kind aan de vooraf geformuleerde doelen;

  Wij leren uw kind op een gestructureerde manier werken waardoor uw kind hier ook in de toekomst profijt van zal hebben;

  Wij leren uw kind zelfstandig huiswerk plannen en hoe het zich planmatig kan voorbereiden op toetsen.

Uw kind word dankzij onze begeleiding zelfverzekerd en zelfredzaam. Hierdoor gaan de prestaties op school ook omhoog. Bij ons kan uw kind in een rustige omgeving werken en zich volledig concentreren op de lesstof.

wat bieden wij?

   Bijles
   Huiswerkbegeleiding
   CiTO Training
   Leren plannen
   Remedial teaching
   Lesmateriaal op alle niveaus

Bij Hallo Leren kan uw kind terecht voor vakken van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Voor het basisonderwijs worden er onder andere reken- en taallessen verzorgd. Voor het voortgezet onderwijs betreft het vakken zoals Engels, Nederlands, geschiedenis, wiskunde, biologie enzovoorts. Alle vakken van het voortgezet onderwijs worden op alle niveaus verzorgd (vmbo, havo en vwo).

Doelen op korte en lange termijn

Hallo Leren biedt bijlessen om uw kind in een korte tijd klaar te stomen voor belangrijke toetsen of examens. Afhankelijk van hoe vaak u bijles zou willen, helpen wij met extra uitleg, begeleiding bij het huiswerk en bij de voorbereiding op toetsen of examens. Ook voor de ondersteuning op lange termijn kunt u bij ons terecht. De begeleiding is niet alleen bedoeld voor het toetsmoment, maar ook om te zorgen voor een goede basis voor de vervolgopleiding.

waarom hallo leren?

Hallo Leren leert uw kind om vanuit de eigen kracht het beste uit zichzelf te halen. Dit is een vereiste om succesvol te worden in het leven. Tegelijkertijd leert uw kind op een juiste manier te kijken naar school in het algemeen en huiswerk in het bijzonder. Door het doen van oefeningen, spel en reflectie, verweven in de (huiswerk)coachingsuren, krijgt uw kind een vernieuwende ‘mindset’ aangereikt voor structuur, balans, bewustzijn, zelfvertrouwen en eigenwaarde. In de eerste plaats is alles gericht op het verbeteren van de schoolprestaties. Maar ook buiten school zal uw kind hier zeker voordeel van hebben. Wij geloven in onze slogan:
Hallo Leren haalt echt het beste in uw kind naar boven!

hoe je ons kan bereiken

neem contact op

Telefoon